shop despre noi

Despre Made in Argeș Lasă un comentariu

Cine suntem?

Suntem un grup de antreprenori care am realizat că acum, mai mult ca niciodată avem nevoie să ne susținem unii pe ceilalți. Micii producători, întreprinzători, antreprenori, cei cu afaceri mici, de familie, nu au posibilitatea să intre în piața pe care o deschide un lanț de magazine sau supermarket. Ceea ce îi face mai greu accesibili.

Made in Argeș

este o platformă online care reunește sub aceeași umbrelă întreaga comunitate a producătorilor din Argeș. Indiferent că vorbim de o brutărie de familie, o fermă mică, un antreprenor floral sau o berărie artizanală. Aceștia au posibilitatea să-și listeze afacerea și produsele. Noi, clienții, având astfel posibilitatea să vedem oferta fiecăruia.

Reziliență urbană

Reziliența urbană nu înseamnă doar o infrastructură rezistentă, ci necesită sisteme economice, sociale și administrative puternice. Madeinarges își propune să reunească  întreaga comunitate a micilor producători si comercianti din județul Argeș și, totodată, le pune la dispoziție o platformă unde să își poată pune spre comercializare, printr-un magazin online, produsele.

Te invităm cu drag să te alături proiectului.

Colaborează cu noi

Dacă ești un mic producător sau antreprenor din județul Argeș, tot ce ai de făcut este să te îți deschizi un magazin online. Te poți înregistra aici.

Pentru orice alt tip de colaborare (poate ești un livrator care vrea să-și pună serviciile la dispoziție, poate ești un producător care vrea să susțină proiectul / micii producători prin diverse modalități de colaborare sau pur și simplu ai o idee pentru dezvoltarea platformei) te rugăm să ne contactezi.

Sunt antreprenor din Argeș, vreau să mă înscriu în platformă. Cum procedez?

Platforma a fost gândită în special pentru categoriile de oameni care nu sunt foarte bine familiarizate cu tehnologia, tocmai pentru a veni în sprijinul lor.

Așadar, primul lucru pe care îl ai de făcut este să îți creezi un cont aici

Producătorii, întreprinzătorii, antreprenorii înregistrați pe platforma Made in Argeș au următoarele beneficii:

  • acces la un panou de administrare a catalogului tău “Made in Argeș“;
  • crearea unui catalog propriu de produse;
  • afișarea produselor tale în catalogul “Made in Argeș“;
  • posibilitatea de primi comenzi online pentru produsele din catalog.

Cum funcționează platforma Made in Argeș?

Platforma este gândită ca un magazin clasic online. Clientul plasează comanda, care mai apoi este transmisă către producător. Aceasta este primită, procesată și livrată. Iar plata o veți face direct acestuia, prin instrumentele de care acesta dispune.

Cum se livrează produsele?

Fiecare producător are propria modalitate de livrare, dar, în principiu acestea sunt:

  • livrare personală
  • livrare prin curier (sau chiar taximetre)
  • ridicare de la sediu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?